Dobili smo darilca

Pestro je :)

Zobki so nam zrasli, imamo že tak močan ugriz. pridno treniramo koliko lahko stisnemo – predvsem drug na drugem, včasih, če imamo priložnost pa si privoščimo kak prst na nogi naših skrbnikov.

Tudi malicamo kot veliki. Briketov nič več ne peštajo, jih jemo samo namočene. Verjetno nam bodo kmalu začeli dajati suhe brikete. Potem bomo morali piti vodo, kar pa nam še ne gre dobro, sploh ne vemo, kako globoko je potrebno namočit gobček, da ne gre voda v nos. Parkrat na dan se zmuznemo k mami, veselo pijemo še pri njej. Ampak jo malo grizemo, pa ji ne paše. Ampak, nas ima rada in tudi to potrpi.

Smo že kar veliki. Skoraj vsi smo krepko čez 2 kilograma, le ena naša sestrica je drobna, pa malo zaostaja za nami. Kak dan, dva ji manjkata, da pride čez 2 kilograma. Ampak nič hudega, očitno se ne more porediti, ker je tako živahna. Najbolj živahna. Namjanj spi. Najbolj glasna je. Pa nima časa jest. Ker nas vleče za repke, za nogice, ali pa se spravi na katero od naših igrač.

Igrače… Igrač imamo ogromno, težko bi se odločili, katera nam je najbolj všeč. En Dodo je prav fin. Velik in kosmat, veliko izrastkov, katere lahko vlečemo. Malo zavidamo Leni, ona je dobila prav posebno igračko od njene nove skrbnice. Ampak, mi se vsi igramo s to igračko.

Nekateri že imamo izbrane nove skrbnike. Leni, Lana, Lori, Lino, Lucky in Leslie. Največji skrkljanček, mamin sinko mu v hecu pravimo, on gre živet pod Jošta. Bo vsak dan lahko hodil v hrib. Naš Leslie ima celo novo ime – Ruby. On bo živel na morju. Lana in Lori bosta Ločanki. Leni pa težko čakajo nova skrbnica in njena whippetka. Jaaaaaa, družbo whippetke bo imela. Fovš.

Samo dva sta še brez novih stalnih kavčev – Lili je že imela obljubljen kavč, pa so se očitno premislili, tako da zaenkrat še ne ve, kdo ji bo postlal dekico na kavču. Prav tako naš mali fantek Larry. Larry je najmanjši fant, ampak, kako je postaven…

Očitno smo bili pridni – Božiček nam je prinesel plaščke in ovratnice. Za plaščke dobro vemo, zakaj jih potrebujemo, saj nas zunaj malo manj zebe. Ovratnice – ??? Samo srbi nas vrat, ko jih imamo gor. Zunaj je odlično. Nekateri bolj navdušeni, nekateri še mali zadržani. Lili, Leni, Larry in Leslie so že zelo pogumni, Leni in Larry sta celo kakala zunaj. Pri 4 tednih in pol. Face.

 

Dodaj odgovor